søndag 17. oktober 2010

UAV konferanse i Oslo

UAS Norway er en organisasjon for norske virksomheter som arbeider med ulike sider av et av tidens sterkeste vekstområder: Ubemannede fly!

Du kan få mer informasjon om UAS Norway og fagfeltet på vår hjemmeside http://www.uasnorway.org/.
Vi inviterer med dette til årets store begivenhet i bransjen her i Norden:
UAS Nordic Conference 2010 (UNC-10), som går av stabelen i Oslo Kongressenter den 24.november kl 08:30-17:00.
Påmelding og registrering her: www.deltager.no/UNC2010.
For gjennomgang av programmet, se her: http://www.uasnorway.org/?p=515Hovedformålet med konferansen er at det offentlig Norge samt norsk Næringsliv skal få en bedre innsikt i nytteverdien av ubemannede fly.
De kan brukes til langt mer enn å bombe i fjerne land, og det er nesten bare fantasien som setter grensene for sivile anvendelser.
Vennligst merk at Europakommisjonen satser stort på innføring av ubemannede fly, og de sender sterke representanter til vårt arrangement. Det samme gjelder de store internasjonale leverandørene av UAS systemer, som vil fortelle om sine systemer, bruksområder, og erfaringer. Dette er en unik anledning til å sikre seg forståelse av et felt som vil være i meget rask vekst i årene som kommer.
Du vil også få anledning til å oppleve lanseringen at et nytt norsk ubemannet fly, bygget på årelang ekspertise innen de disipliner som må beherskes for å utvikle noe så avansert!

Du er hjertelig velkommen!

Om du ikke selv har anledning eller interesse, send gjerne invitasjonen videre til andre du mener bør ha nytte av konferansen.

Med vennlig hilsen
Ole Vidar Homleid
Leder UAS Norway

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.