mandag 7. februar 2011

Først på min blogg: Norwegian går WiFi!

WiFi lanseres på NRK direkte

Tirsdag 8. februar lanserer vi vårt WiFi-produkt. IT-statsråd Rigmor Aasrud skal erklære nettet for åpnet om bord på DYG et sted over Oslo mellom klokka 9.40 og 10.00 tirsdag. Følg med på NRK 2 i morgen for Norges første direktesending fra lufta!
Du kan også se sendingen på NRKs Nett-TV: http://www.nrk.no/nett-tv/
Norwegian blir det første selskapet i verden som tilbyr trådløst internett om bord på europeiske ruter. Selskapet har nylig fått godkjennelse av EASA til å begynne installeringen av trådløst internett om bord. LN-DYC blir det første flyet i flåten som får WiFi, og installeringen startet i Budapest 20. januar 2011. Det første flyet settes i trafikk i begynnelsen av februar. Innen sommeren vil 11 av våre fly, hvorav 10 med SKY Interior ha trådløst internett om bord. Innen utgangen av året vil 21 ha teknologien installert. Målet er at alle våre fly vil ha WiFi om bord innen utgangen av 2012.
Norwegian skal benytte seg av teknologien til selskapet Row 44, som i dag leverer tjenester til blant andre amerikanske Southwest Airlines. Vi har stor tro på at wifi om bord vil bli godt mottatt av våre eksisterende passasjerer; i tillegg tror vi at vi vil tiltrekke oss nye passasjerer, spesielt innenfor forretningssegmentet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.