onsdag 17. oktober 2012

Avinor - Spådom om turbulent konferanse

Turbulent Avinor-konferanse

Med den globale finanskrisen som bakteppe, vil årets Avinor-konferanse «Turbulent times» 7. og 8. november sette søkelyset på de mange utfordringene en samlet luftfartsbransje står overfor.

Temaene spenner fra årsakene til den globale finanskrisen - til hvilke målrettede tiltak som både lufthavneiere, flyselskapene og myndighetene må iverksette for å styrke en bransje med avgjørende betydning for næringsliv og samfunnsutvikling.

Statsråden og ACI-topp kommer Blant foredragsholderne er Morgan Foulkes, strategidirektør hos ACI Europe (Airport Council International Europe) som skal foredra innenfor temaet trafikkstagnasjon og hvilke konsekvenser dette får for europeiske lufthavner.

Samferdselsminister Marit Arnstad vil gi Regjeringens perspektiv på de utfordringene luftfartsbransjen står overfor.

Utenlandske piloter I en stadig mer globalisert bransje med et arbeidsmarked på tvers av landegrensene, vil administrerende direktør i Rederiforbundet, Sturla Henriksen, og leder av Norsk pilotforening, Aleksander Wasland, foredra med utgangpunkt både i erfaringer og utfordringer knyttet til det å benytte seg av arbeidskraft i andre land enn Norge.

Flygeledelse på anbud? I Europa trer det nå fram et nytt luftromsregime tuftet på økt konkurranse og krav om kostnadsreduksjoner og mer effektiv tjenesteyting. Hvordan skal dette håndteres? Konsernsjefen i den britiske leverandøren av flysikringstjenester NATS, Richard Deakin – og nestlederen i den internasjonale flygelederforeningen IFATCA, Patrick Peters, er blant dem som vil legge fram sine synspunkter på utviklingen.

Bedriftenes samfunnsansvar
I en tid der bedriftenes samfunnsansvar møter de økonomiske realitetene, vil direktør for samfunnskontakt i Det Norske Veritas, Sven Mollekleiv, foredra om status for CSR-arbeidet (Corporate Social Responsibility) blant store selskap.
Konsernsjef i Avinor, Dag Falk-Petersen, vil åpne konferansen.

Program og påmelding til konferansen som finner sted på Park Inn Oslo Airport Hotell finner du her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.