tirsdag 22. januar 2013

Vueling vil øke i Norge


Sakset fra Aftenposten:
VIL EROBRE NORGE: Det spanske lavprisselskapet Vueling lover økt satsning på det norske markedet. Det kan bety priskrig om reisende til Spania. (Arkivfoto: NTB scanpix)

Spansk lavprisselskap varsler økt Norge-satsing

Det spanske lavprisselskapet Vueling er på full fart inn i det norske flymarkedet. Det synes Norwegian bare er hyggelig.

De nye rutene til Vueling i Norge:

Fra 16. mai starter Vueling sin rute mellom Oslo og Barcelona. Denne skal gå fire ganger i uken - mandag, tirsdag, fredag og søndag.
Fra 19. mai åpnes Bergen - Barcelona som skal flys to ganger i uken - onsdag og søndag.
Også Vueling-ruten mellom Stavanger og Barcelona gjenåpnes, med avganger mandag og torsdag.
(Kilde: Vueling.com / Aftenposten)
For selv om ankomsten til Vueling betyr økt priskrig og tilgang til enda flere lavprisseter mellom Norge og Spania, så tar det norske flyselskapet nyhetene med godt humør.
- Vi er tilhengere av konkurranse, så lenge det foregår på like premisser, sier informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen til Aftenposten.

Kåret til verdens beste

Vueling, som i fjor ble kåret til verdens beste lavprisselskap, åpner i mai nye ruter mellom Barcelona og Oslo og Bergen.
I tillegg starter de opp igjen sommeruter fra den katalanske hovedstaden til Stavanger. Nå varsler samme selskap at dette bare er begynnelsen.
- Det er svært sannsynlig at Oslo - Alicante blir vår neste norske rute. Vi har stor tro på å vokse i Norge, sier selskapets rutedirektør, Javier Suares til Aftenposten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.