torsdag 13. juni 2013

Medvedev bruker"snerten" AW139

Et snertent helikopter er det som skal til for å frakte Russlands statsminister Dmitrij Medvedev (t.v.) til og fra arbeid i Moskva. Nå slipper han å plage andre russere med sin store bilkolonne, som tar opp plass på de allerede fullstappede veiene inn til hovedstaden. Foto: RIA Novosti (Reuters)

Medvedev pendler med helikopter

Russlands statsminister Dmitrij Medvedev lar bilen stå. I stedet har han begynt å pendle med helikopter når han skal på jobb.
Medvedevs valg at transportmiddel kan være et forsøk på å gi en hjelpende hånd til de mange som stanger i kø på vei inn til Moskva, skriver nyhetsbyrået AFP. Andre bilister har nemlig irritert seg grønne over å måtte vike når Medvedevs store bilkolonne skal forbi, på vei fra residensen i forstaden Gorki, vest for hovedstaden.

Medvedev vil heretter bruke helikopter hver gang været tillater det, opplyste talskvinne Natalja Timakova onsdag.
Det er bygget en egen landingsplass for helikopteret utenfor regjeringsbygget i sentrum av Moskva.

Medvedev er en ivrig hobbyfotograf og har allerede publisert bilder fra flyturen på sin Facebook-side, blant annet av et snødekket Moskva.
– Når våren kommer, vet jeg ikke, var statsministerens kommentar til bildet.
– Den blir levert av Russisk Post, lød svaret fra en annen Facebook-bruker. Russisk postvesen er beryktet for sen levering

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.