tirsdag 21. januar 2014

LT anmeldt

Luftfartstilsynet anmeldt

Luftfartstilsynet har mottatt bekreftelse fra Oslo politidistrikt om at vi er anmeldt for et påstått tilfelle av dokumentforfalskning i desember 2013. Påstanden ble først fremsatt i et brev til Luftfartstilsynet 16. desember i fjor, og Luftfartsdirektøren satte da umiddelbart en gjennomgang av forholdet som danner grunnlag for anmeldelsen.
- Vi tar alle slike påstander svært alvorlig. Derfor satte vi umiddelbart i gang med en intern gjennomgang av saken. Vår foreløpige konklusjon er at Luftfartstilsynet ikke har gjort noe straffbart, sier kommunikasjonsdirektør Tor O. Iversen. – Vi har imidlertid avdekket uheldige sider ved vår forvaltningspraksis i denne konkrete saken. Det tar vi umiddelbart tak i, sier han videre.
Den interne gjennomgangen av saken er ennå ikke ferdig. – Når vi har kommet frem til en endelig konklusjon, vil vi la ekstern ekspertise kvalitetssikre vår interne gjennomgang. På den måten forsikrer vi oss om at vi ikke har oversett noe og at vår endelige konklusjon er korrekt, sier Iversen videre.
- Vi fikk sent mandag 20. januar bekreftelse fra politiet om at dette forholdet også er anmeldt. Politiet vil nå gjennomføre sitt arbeid, og vi vil selvsagt bistå dem med det de trenger av informasjon. Siden saken nå er anmeldt, vil det være feil å kommentere saken ytterligere, avslutter Iversen.
For mer informasjon:Kommunikasjonsdirektør Tor O. Iversen, telefon 909 90 530.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.