mandag 24. februar 2014

Birdstrikes

Her krasjer fuglen i flyvinduet

Piloten skjønte ikke hva som skjedde, da plast og elektronikk sprutet over ham mens han gikk inn for landing. Først da han så gjennom videoen oppdaget han fuglen som krasjet i cockpit-vinduet. Se videoen her. http://tinyurl.com/qxwdww5
 
I 275 kilometer i timen krasjer en fugl inn i cockpit-vinduet til flyger Rob Weber, så plast og elektronikk spruter.
Rob Weber gjorde seg klar for landing med i sitt lille Piper Saratoga-fly i Florida lørdag.  Han var den eneste om bord, da en fugl plutselig smadrer frontruta på flyet.
Det hele ble fanget opp av et videokamera i cockpiten. Se videoen øverst i artikkelen.
På tross av at Weber hadde fått flere kutt, og blødde fra høyre hånd klarte han å holde seg rolig. Kort tid etter gjennomførte han en kontrollert nødlanding på flyplassen i Fort Myers.
– Jeg så aldri fuglen. Og plutselig eksploderer flyvinduet. Jeg aner ikke hva som skjedde, men videoen er skikkelig bra, sier Weber til ABC News.
Se også: Filmet flystyrt fra innsiden av flyet
Piloten skjønte ikke hva som skjedde, da plast og elektronikk sprutet over ham mens han gikk inn for landing. Først da han så gjennom videoen oppdaget han fuglen som krasjet i cockpit-vinduet.
Se også: Pilot nesten-krasjet to ganger på én dag
Keith Baird i Illinois opplevde noe av det samme tidligerei år. Han hadde akkurat montert kamera i cockpiten, da han opplevde å få en gås flyvende gjennom vinduet på småflyet sitt. Se videoen her:
http://tinyurl.com/qxwdww5
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.