onsdag 22. oktober 2014

Norwegian og tillit

Redusert tillit. Det siste året har Norwegian opplevd tilbakegang på tillit, mens tilliten til SAS har økt. Foto: Øyvind Elvsborg.
Redusert tillit. Det siste året har Norwegian opplevd tilbakegang på tillit, mens tilliten til SAS har økt. Foto: Øyvind Elvsborg.
Norwegian

Tilliten til Norwegian har stupt

- Norwegian er nå blitt så store at de ikke lenger automatisk får den sympatien de gjerne fikk i starten, sier reisebyråsjef.
Tilliten til flyselskapet Norwegian blant reisende har det siste året stupt, ifølge en undersøkelse gjennomført av reisebyrået Via Egencia.
«Har du mer eller mindre tillit til selskapet nå sammenlignet med for ett år siden?», lød spørsmålet i undersøkelsen. Besvarelsene gir SAS en snittscore på 4,2, og Norwegian en snittscore på 3,0 på en skala fra 1 til 6, der 1 er ”mye mindre tillit”, og 6 er ”mye mer tillit”.
Nordensjefen i reisebyrået Via Egencia, Rune Feltman, tror tilbakegangen skyldes medieoppmerksomheten rundt problemene med Dreamlinerflyene.Undersøkelsen viser endringen i tillit det siste året, og vurderer ikke selskapene opp mot hverandre.
-Tilliten til selskapene er nok preget vel så mye av medieomtalen, som av den enkeltes erfaring. På den måten lider Norwegian av oppmerksomheten de har fått på oppstarten av langdistanserutene med de nye Dreamliner-maskinene. Mediebildet rundt SAS har vært mer positivt. Vi vet at dette går litt i bølger, men Norwegian er nå blitt så store at de ikke lenger automatisk får den sympatien de gjerne fikk i starten, sier Feltman.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.