lørdag 22. november 2014

Avinor: Et av landets mest utfordrende samfunnsoppdrag......

Direktør trafikkutvikling

Skandinavias mest spennende stilling innen luftfart?
Til et av Norges mest utfordrende samfunnsoppdrag søker vi nå etter ny direktør med ansvar for Avinor-konsernets trafikkutvikling.I stillingen vil du være en sentral bidragsyter i posisjoneringen av OSL som Nordens foretrukne knutepunkt for luftfart og ha ansvaret for utvikling og koordinering av Avinor-konsernets aktiviteter knyttet til trafikkutvikling.
OSL bygger ut og kapasiteten skal utvides til 28 millioner reisende per år. Utvidelsen er et av Norges største utbyggingsprosjekter og skal ferdigstilles i 2017. For å sikre fortsatt utvikling av OSL som flyplass, er trafikkutvikling et nøkkelområde som med sin myndighetskontakt, næringslivskontakt og samarbeid med flyselskapene og turoperatører videreutvikler flytrafikken i Norge.
Vi ser etter en proaktiv og kommersiell leder som har internasjonal salgserfaring fra komplekse virksomheter, og som forstår balansegangen i posisjonering av OSL og bidrag til konsernets øvrige lufthavner. Du vil lede syv dyktige medarbeidere, rapportere direkte til administrerende direktør og inngå i toppledergruppen ved OSL.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.