mandag 12. september 2016

Avinors statistikk

 

Dersom du laster ned statistikken for august vil du se markant nedgang i charter- og offshoretrafikken, akkurat som om disse elementene henger sammen. (Red.)

Avinor

 

​Trafikkvekst på Avinors lufthavner i august

Avinor - 12-09-2016 11:11 CEST
Antallet reisende over Avinors lufthavner gikk noe opp i august, sammenliknet med fjoråret. Særlig ved Oslo Lufthavn var veksten betydelig.
Sammenliknet med fjoråret, gikk antall reisende på Avinors lufthavner i august opp med 1,7 prosent. Utlandstrafikken økte med 1,6 prosent, mens innlandstrafikken økte med 2,2 prosent. Totalt reiste 4 643 236 passasjerer over Avinors lufthavner i august.
Vekst i trafikken mellom Oslo Lufthavn og Nord-NorgeTrafikken på Oslo lufthavn steg med 5 prosent totalt, fordelt på 6,1 innenlands og 3,4 utenlands. Antall passasjerer på alle de 12 største innenlandsrutene øker:
- Vi ser at Oslo Lufthavn blir et stadig viktigere knutepunkt for flytrafikken til og fra Norge. Veksten på rutene til Nord-Norge fortsetter slik den har gjort de siste månedene, sier direktør for trafikkutvikling i Avinor, Jasper Spruit.
Det er særlig vekst på rutene til Tromsø (11,4 %) og Bodø (11,3 %). Veksten på rutene fra Oslo Lufthavn gjenspeiles også i den generelle veksten på de to flyplassene som hadde en vekst på henholdsvis 8,8 % og 6,2 %.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.