torsdag 10. august 2017

Nils Christensen, krigsveteran, er død

Andøya 2012 - Foto: Per Gram

Budskapet kommer fra den norske ambassaden i Washington, D.C. De etterlyser informasjon om Nils, evt. historier. Har du noe kontakter du Sigurd.Iversen@mfa.no
Hei Per,

Du har helt sikkert fått med deg at Nils Christensen gikk bort sist helg.
Fra forsvarsattachéens kontor her i Washington koordinerer vi Luftforsvarets bidrag ifm begravelsen. Det vil bli kjøpt inn kranser både fra 333 skv og fra Luftforsvaret med bånd m/påskrift. Konsul eller visekonsul fra Vancouver vil stille i begravelsen, og konsulen ber om en CV/innspill ift Nils Christensen tjenestegjøring.
Jeg fikk en link til bloggen din og artikkelen om da du møtte Nils ifm jubileet i 2012. Har du mer informasjon om Nils, evt historier, eller kjenner du andre som kan ha det? Skvadronen hadde ikke noe å bidra med.
Jeg har også engasjert veteraninspektøren i Forsvaret, og hans kontor vil i det minste kunne fremskaffe hans tjenestegjøringsbevis fra krigen.
Vi har foreløpig ikke informasjon om når begravelsen vil finne sted, men vi vet hvilket byrå som forestår seremonien (Henderson’s Fraser Valley Funeral Home, Abbotsford, BC).

Mvh,


Sigurd Iversen
Colonel, RNoAF
Assistant Defense Attaché/
Air and Defense Cooperation Attaché
Royal Norwegian Embassy, Washington DC
Office of the Defense Attaché
Office: +1 202 469 3926
Mobile: +1 202 247 8092

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.