onsdag 30. august 2017

Norwegian - Oppdatering om USA rutene fra Check-In

Norwegian Boeing 787-8 Dreamliner (LN-LNB) i Los Angeles International Airport. (Foto: Erik Salard)

Norwegians tredje USA-base på vej


Med en ny base på USA’s vestkyst og flere flyvninger på adskillige ruter, øger Norwegian sin tilstedeværelse på det amerikanske marked.

Norwegian gør klar til at øge sin tilstedeværelse i USA på flere fronter. For det første har selskabet en plan om at åbne sin tredje base for de besætninger, der bemander selskabets Dreamliner-flyvninger mellem USA og Europa.
Selskabet har i dag to amerikanske baser i New York og Fort Lauderdale. De to får snart følgeskab af en base i Los Angeles. Det fremgår af et jobopslag fra Norwegians faste rekrutteringsselskab OSM Aviation, der søger efter kabinepersonale til den nye base. Det fremgår ikke af opslaget hvornår basen kunne tænkes at åbne.
Røde snor bliver klippet
For det andet planlægger Norwegian næste år at øge sin betjening af den største af sine ruter til netop Los Angeles. Det er ruten fra London Gatwick, som fra slutningen af marts 2018 får ni ugentlige afgange mod syv i dag.
For det tredje øger Norwegian også den planlagte betjening af den endnu uåbnede rute mellem London Gatwick og Chicago O’Hare. Oprindeligt var den annonceret til at åbne den 25. marts næste år med fire ugentlige flyvninger. Men allerede længe før den røde snor bliver klippet og ruten er en realitet, planlægger Norwegian at øge til syv ugentlige flyvninger.
Godt fra start
Endelig så er Norwegians nye ruter fra Irland, Nordirland, Skotland og Norge til tre små amerikanske provinsbyer mellem New York og Boston kommet så godt fra start, at Norwegian allerede nu har besluttet at øge kapaciteten på tre af ruterne, som åbnede i juni i år.
Ruten mellem Irlands hovedstad Dublin og Stewart Newburgh udvides fra 25. marts fra fem til syv ugentlige flyvninger, mens ruten fra den irske by Shannon til Stewart Newburgh samme dag udvides fra to til tre ugentlige flyvninger. Desuden vil ruten mellem Edinburgh og Province fra 25. marts blive betjent seks gange om ugen mod fire i dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.