fredag 6. oktober 2017

Lufthansa med billigkonsept


Innfører nytt billettkonsept:
Nå tar Lufthansa opp kampen mot lavprisselskapene
Sverre Bjørstad Graff
6. okt. 2017 16:02 – Oppdatert 6. okt. 2017 16:02
Flyselskapet Lufthansa lanserte i dag en ny billettklasse som gir passasjerer fra Skandinavia anledning til å reise tur-retur USA for rett over 2000 kroner. Foto: AP / NTB Scanpix.Flyselskapet Lufthansa lanserte i dag en ny billettklasse som gir passasjerer fra Skandinavia anledning til å reise tur-retur USA for rett over 2000 kroner. Foto:

Flyselskapet Lufthansa lanserte i dag en ny billettklasse som gir passasjerer fra Skandinavia anledning til å reise tur-retur USA for rett over 2000 kroner.
Light er navnet på det nye billettkonseptet som kan benyttes fra 16. oktober og som går til seks amerikanske byer fra Oslo.
Den nye billetten inkluderer ett kolli håndbagasje, og ingen innsjekkingsbagasje. Mat og drikke er fortsatt gratis. Ombooking eller refusjon vil ikke være mulig med det nye produktet, men kunder kan bestille et kolli ekstrabagasje (fra 60 USD per flygning), ifølge en pressemelding fra det tyske flyselskapet.

– Vi er fornøyde med å teste ut dette nye billettkonseptet. Light-billetten vil gi kundene våre muligheten til å skreddersy reisen til de respektive amerikanske destinasjonene i større grad, sier Gabriel Leupold, Direktør for Salg Norden og Baltikum i Lufthansa Group.
På nettsiden til Lufthansa oppgis disse priseksemplene på de omtalte rutene. Alle rutene er tur-retur:
  • Oslo - Los Angeles: 2400 kroner.
    Oslo - Miami: 2600 kroner.
    Oslo - New York: 2300 kroner.
    Oslo - Orlando: 2600 kroner.
    Oslo - San Francisco: 2800 kroner.
    Oslo - Tampa: 2600 kroner.

Billettene kan bare bestilles gjennom Lufthansas egne nettsider

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.