tirsdag 21. november 2017

Kaos på Schiphol - ATC - Check-In

Luftfoto af airside-området i Schiphol Airport (Foto: Schiphol Group)

Kaos i Amsterdam-Schiphol lufthavnen


Et omfattende nedbrud i systemerne hos flyvelederkontrollen har ramt Europas tredjestørste lufthavn. Indtil videre har KLM aflyst flere end 80 flyvninger.

Den europæiske flytrafik er tirsdag eftermiddag ramt af forsinkelser og aflysninger som følge af et stort nedbrud i IT-systemerne hos flyvelederlederkontrollen LNVL i Amsterdam Schiphol Airport.
Nedbruddet har betydet, at KLM allerede har aflyst flere end 80 flyvninger, og andre flyselskaber er også blevet ramt. Blandt andet har KLM aflyst den sene eftermiddagsflyvning fra Amsterdam til henholdsvis Billund og Aalborg, mens SAS har aflyste en rotation fra København til Amsterdam og retur.
“KLM kæmper med store forsinkelser som følge af denne afbrydelser. Vi anbefaler vores kunder at tjekke vores hjemmeside for de seneste informationer om ankomst- og afgangstider. KLM beklager de gener, som det påfører passagererne,” hedder det i en meddelelse fra det hollandske flyselskab.
De flyvninger, der ikke er aflyst, opererer med forsinkelser på mellem to og fire timer, viser en oversigt fra lufthavnen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.