tirsdag 28. november 2017

Sivilister til å fly i nord? - NRK

Dette likner veldig mye på det våset gen. Archer serverte vedr. redningstjenesten. Vel, sivilister har også vært på rep. Jeg var med i 752 skvadron med S-61N, mine bilder: 

752 skv.oppstilt.

Prøv å laste opp 19 du Brandsegg.

Prøv dette du Brandsegg!

Eller dette.

99 av 100 poeng

 

– Det er uaktuelt

Det stiller tillitsvalgt i 339-skavdronen, Geir Brandsegg seg svært kritisk til, og advarer nå mot forslaget om innleie av sivile helikoptre.
– Jeg mener det er helt uaktuelt at sivile skal gjøre jobben vår. Vi trener på dette hele året.
Brandsegg mener også at det blir alt for dyrt å leie inn sivile helikoptre.
– Det skal mye trening til, og det kommer til å koste flere hundre millioner kroner å leie inn sivile som skal gjøre jobben. I tillegg vil det bli dyrt å oppgradere helikoptrene deres.

Luftforsvarets 339. skvadron
BELL-HELIKOPTER: Her fra da Luftforsvarets 339. skvadron transporterer soldater fra Hæren ved hjelp av sine Bell 412 helikoptre under Cold Response 2014.
Foto: Lars Magne Hovtun / Hæren/Forsvarets mediesenter

– La oss få gjør jobben vår

De ansatte ved flystasjonen på Bardufoss har i lang tid levd i en usikkerhet rundt stasjonen og helikoptrenes stasjonering. Meldingen om at det nå ser ut til å gå mot flertall for å beholde noen av helikoptrene, blir godt mottatt.
– Det har vært veldig frustrerende og vi er lei. La oss få gjøre jobben vår. Jeg håper vi nå får satt punktum for dette styret. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.