fredag 16. februar 2018

CPH til Kypros - Særlig den tyrkiske delen er verdt et besøk - Check-In

 
 
 
 
Cobalt Air ( Foto: Cyperns Turistråd)

Flere ruteflyvninger fra København til Cypern

Bortset fra et par uger i højsommeren har det været småt med direkte flyvninger fra Danmark til solbeskinnede Cypern.
Mulighederne for at rejse med rutefly til Cypern vil blive øget i det kommende sommertrafikprogram.
”Der har selvfølgelig hidtil været rigeligt med charterfly fra Danmark til Middelhavsøen Cypern, men hvis man selv vil bestemme rejselængden, har det været nødvendigt med en mellemlanding undervejs”, hedder det i en pressemeddelelse fra Cyperns Turistråd.
Fra marts sker der en betydelig forbedring med hele fire ugentlige afgange fra Københavns Lufthavn til Larnacas lufthavn på Cypern. For det første lancerer Cobalt Air, det nye cypriotiske flyselskab, København som ny destination i sommerprogrammet, der starter 27. marts, og derudover forlænger Norwegian sæsonen til Cypern og flyver to gange om ugen, tirsdag og fredag, med første flyvning den 9. marts. Aldrig før har der været så gode muligheder for danskerne og skåningerne til at nyde kærlighedsgudinden Afrodites egen ø.
Gæster året rundt
”Der er virkelig fuld knald på i år,” siger Johan Lantz fra Cyperns Turistråd. ”Der har været efterspørgsel i længere tid, især fra mindre niche-rejsebureauer, men også fra privatpersoner, der ønsker 10-dages rejser”.
Med sine rundt regnet 325 solskinsdage om året, er det ikke kun om sommeren, at Cypern tiltrækker besøgende. Om vinteren strømmer det til med overvintrende pensionister og sportsfolk på træningslejr.
Det cypriotiske flyselskab Cobalt Air modtog sin første Airbus A320 i april 2016 og flyselskabet fik sin AOC, Air Operators Certificate, den 18. maj 2016.
Planer om langruter
Den 14. juni 2016 startede billetsalget til ruten fra Larnaca til Athen, Dublin, Heraklion, London Stansted, Manchester og Thessaloniki.
I august 2017 meddelte selskabet, at man ville åbne to nye ruter til Frankfurt og London Gatwick. Og venter at åbne ruter til Moskva og St. Petersborg i år.
Selskabet driver seks fly – fire Airbus A320-300 og to Airbus A319-100 og har planer om at udvide flåden med to Airbus A330-200, så man kan starte langruter til Kina, Sydafrika og USA til efteråret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.