onsdag 28. februar 2018

Nytt fra Widerøe på Torp


Kinderegg på Torp – tre nyheter i én

Sommeren nærmer seg og de gledelige nyhetene står i kø. Reduserte avgifter resulterer i frekvensøkning til København. Vi lanserer sommerruter til Nord-Norge og varsler inntog av jetfly til Trondheim. Rene Kinderegg-stemningen på Sandefjord lufthavn i dag.

Det er ingen aprilspøk. 1. april senker København Lufthavn avgiftene flyselskapene betaler for å benytte flyplassen. For Widerøe med flere daglige rundturer mellom København og henholdsvis Kristiansand og Sandefjord vil avgiftene reduseres med opptil 35 prosent.
 
Reduksjonen i lufthavnavgiften gir Widerøe en gylden anledning til å øke kapasitet.
 

-   Det er meget hyggelig å kunne imøtekomme våre kunders ønske om hyppigere frekvens mellom Torp og Kastrup. Reduksjonen i avgiftene muliggjør at vi fra 13. august øker med én ekstra daglig rundtur . En direkte respons til næringslivet og våre gode kunder som lenge har vært tro til Widerøe, sier informasjonssjef i Widerøe Catharina Solli.
 

-   Vi ønsker å styrke København Lufthavn som nord europeisk trafikknutepunkt. Så det er virkelig en god nyhet at Widerøe responderer for våre rabatter ved å øke til tre daglige avganger. Det styrker forbindelsene mellom Norge og Danmark. Via København har Widerøes passasjerer mulighet til å fly videre til 174 destinasjoner over hele verden, hvorav 38 ruter til interkontinentale destinasjoner i eksempelvis Asia og USA, sier kommersiell direktør ved København Lufthavn Peter Krogsgaard.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.