onsdag 28. februar 2018

Vesle Skaugum ser etter nytt vertskap - LMS


 
Vesle Skaugum søker nå etter ny Bestyrer – Vertskap

Vesle Skaugum skal ansette en eller to personer som skal stå for den daglige driften av feriestedet. Stillingen omfatter drift av stedets kjøkken og servering, og det stilles derfor krav om at søkere har kokkeutdanning eller relevant praksis som kokk, fortrinnsvis fra storkjøkken. Videre omfatter stillingen ulike økonomiske og administrative oppgaver som kassefunksjon og innkjøp, samt drift av tekniske anlegg og ansvar for at feriestedet driftes i samsvar med gjeldene lover og forskrifter.

Vi søker deg/dere som har gode samarbeidsevner, har evne til å stå på i perioder med mange gjester, har god ordenssans, og som er utadvendt og serviceorientert.

Fast lønn etter avtale. Leilighet stilles til rådighet på feriestedet.

Stillingen er ledig fra 15 jul 2018, og det må påregnes noe tid for overlapping med dagens Vertskap i løpet av våren og sommeren forut for dette.

For ytterligere informasjon, ta kontakt med: Birger Atle Mjønes på 489 93 916 eller post@vesleskaugum.no. Vesle Skaugums hjemmeside er: www.vesleskaugum.no

Søknadsfrist: 11 mars 2018. Søknaden sendes enten på e-post til adressen over, eller pr post til Birger Atle Mjønes, Jegerstien 7, 1560 Larkollen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.