tirsdag 27. februar 2018

Virtual Reality med First Airlines - Check-In

First Airlines er indrettet helt som en flykabine. Foto: First Airlines, Tokyo.

Flyv fra Tokyo til Paris uden at forlade Jorden

Oplev en flyrejse på business class i et moderne passagerfly fra Tokyo til Paris, Nyd en fire retters middag og en rundtur i byen efter ankomsten – det hele uden at forlade Jorden.
Det er ikke fremtidsmusik, men en mulig fremtid for flytrafik ifølge det japanske selskab First Airlines, som tager virtual reality i brug for at skabe økonomisk tilgængelige drømmeferier, skriver CNN.
Passagererne undgår den dyre rejse til lufthavnen, bagage gebyrer og fortravlede lufthavnsterminaler og kan i stedet nyde fordelene ved at rejse på business eller første klasse, samt en luksus-rundrejse i Byernes By, Paris, selv om de hele tiden befinder sig i Tokyo.
Har man været – ægte eller virtuelt – i Paris, er der også mulighed for at lade rejsen med efterfølgende byrundtur gå til New York, Rom eller Hawaii.
56 dollars på første klasse
For en pris på 46 dollars på business class eller 56 dollars på første klasse, er disse to timers flyveture langt mere tilgængelige for den almindelige japaner.
“For mig er det svært at komme på en rigtig ferierejse – både på grund af tiden og prisen”, siger First Airlines manager Hirokai Abe til CNN travel
“Til gengæld kan han både tidsmæssigt og økonomisk overkomme den virtuelle oplevelse.
Efter at være kommet ’om bord’, kan gæsterne sætte sig i de brede flysæder, der stammer fra Airbus og gøre klar til deres to-timers rejse i omgivelser, der svarer helt til omgivelserne i en flykabine.
“Der er service og Virtual Reality, samt musik, der er tilpasset de destinationer, der kan besøges”, tilføjer Hirokai Abe.
Tilpassede måltider
Passagererne får serveret et lækket måltid af stewardesser, som også byder på drinks og snacks. Menuen er tilpasset efter den destination, der er valgt, og det er for eksempel Manhattan clam chowder og cheesecake til New York eller laksetatar og løgsuppe til Paris.
Efter ankomsten kan gæsterne nyde en 360 graders byrundtur om end i virtual reality. Men det skulle give de rejsende en helt stress-fri ferie for dem, der ikke har tid eller råd til den såkaldt ægte vare.
Folk i Tokyo, der har lyst til at opleve First Airlines kan booke en rejse på internettet – foreløbigt er alt optaget indtil april 2018.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.