mandag 4. juni 2018

Norwegian med Priority Boarding som fast ordning - Check-In

Greit system som funker veldig godt hos United. Der har de gradert passasjerene fra 1 til 5. Jeg fløy nylig 4 strekninger med dem med forskjellige flytyper. Jeg hadde kun håndbagasje, og det gikk fint. Jeg hadde Pri 4. (Red.)

Norwegian klar med priority boarding i Danmark


Norwegian-passagerer kan nu tilkøbe priority boarding ved afrejse fra skandinaviske lufthavne. I Oslo Gardermoen er servicen dog ikke klar endnu.

I løbet at foråret testede Norwegian tilkøbsservicen priority boarding i en række lufthavne i Norge. Her fik passagererne mod ekstra betaling mulighed for at komme først ombord i flyet og dermed springe køen til boarding over og sikre sig plads til håndbagagen.
På baggrund af forsøget i Norge har Norwegian nu uden større opmærksomhed rullet priority boarding-konceptet ud i hele Skandinavien – heriblandt ved afrejse fra København, Aalborg og Billund.
Eneste undtagelse gælder ved afrejse fra Oslo Gardermoen, hvor den tekniske løsning endnu ikke er på plads.
Prisen hævet efter testfase
”Testfasen i Norge tidligere på året viste os, at en del rejsende ønsker at sikre sig muligheden for at gå først ombord. Det er en efterspørgsel, som vi gerne vil imødekomme. Derfor kan man nu tilvælge priority boarding, når man booker sin billet,” siger kommunikationschef Andreas Hjørnholm fra Norwegian i Danmark til CHECK-IN.dk.
Under testen i Norge var prisen for priority boarding fem euro – svarende til 38 danske kroner – per passager per strækning.
I den færdige version af tilkøbsproduktet er prisen hævet til 50 kroner per passager per strækning – i enten danske, norske eller svenske kroner, afhængigt af hvilket land servicen bookes i. Dermed betaler danske passagerer reelt en lidt højere pris for servicen end norske eller svenske passagerer, da den danske krone er mere værd.
Inkluderet i de dyreste billetter
Servicen kan tilkøbes på Norwegians billigste billettyper LowFare og LowFare+, mens den er inkluderet i Full Flex-billetter. Endvidere kan medlemmer af selskabets loyalitetsprogram Reward vælge at benytte deres optjente CashPoints til at købe priority boarding.
Kunderne kan tilføje priority boarding online, når de foretager deres booking, eller senere – op til seks timer før planlagt afgang.
Den nye tilkøbsservice føjer sig i rækken af tillægsydelser og gebyrer, som Norwegian lige som de fleste andre flyselskaber i dag opererer med på de billigste billettyper.
I dag opkræver Norwegian på LowFare-billetterne betaling, hvis kunderne vil indchecke bagage, reservere sæde og eller ændre billetter og hertil kommer betaling for af mad og drikke – også på de interkontinentale flyvninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.