mandag 12. august 2019

Norwegian i fritt fall på rangering - Kravbehandling er problemet samt mangel på samarbeidspartnere - AirHelp

Jeg har et berettiget krav inne, men intet hørt på en måned. Summene selskapet må ut med bare på ukas siste forsinkelser, er enorme.  Kan problemene med MAX, RR Trent 1000 motorene og uhell knekke ryggen på selskapet? (Red.)


Sjekk listen her: http://tinyurl.com/y4ytnak2

Verdens største rangering av flyselskaper og flyplasser:
SAS rangert best i Europa – Norwegian med voldsomt fall

For andre året på rad stikker gulfstaten av med seieren både for beste flyselskap og beste flyplass, noe som opprettholder Qatar sin status som beste luftfartsnasjon. SAS havner på en fjerdeplass i kåringen.
Qatar Airways er det beste flyselskapet i verden, mens SAS knuser Norwegian som er på 67. plass. 
9. mai 2019 10:10 – Oppdatert 9. mai 2019 10:10
AirHelp Score 2018, verdens største rangering av flyplasser og flyselskaper, har for åttende gang sammenliknet luftfartsindustrien på verdensbasis. flyselskap og beste flyplass, noe som opprettholder Qatar sin status som beste luftfartsnasjon.
– Faktorene servicegrad, punktlighet og kravbehandling gir et godt bilde av hvordan flyselskapene oppleves av kundene, og nok en gang er vi imponerte over det stabilt høye nivået Qatar Airways holder. Når flere av deres største konkurrenter feiler, innkasserer Qatar nok en topplassering, sier landssjef for Airhelp i Norge, Andreas Hermansson i en pressemelding.
American Airlines inntar andreplassen, og klatrer dermed fra en 23. plass i rangeringen i 2018. På bronseplass og hakk i hæl finner vi Aeromexico, som gjør et enda større sprang fra 26. plassen i 2018. Lufthansa faller fra en andreplass til en 24. plass i rangeringen, mens fjorårets bronsevinner, Etihad, bytter plass med Aeromexico på en 26. plass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.