torsdag 14. februar 2013

BA - Fulle flyverter på frivakt


LEGGER SEG FLATE: British Airways beklager at flere flyverter var beruset på flyet. – Vi beklager overfor kundene og undersøker nå hendelsen som vil få følger for de involverte, sier British Airways i en uttalelse. Foto: Colourbox.com

Passasjerer varslet om fulle flyverter

Flyvertene skrek og falt over passasjerene. – Hendelsen vil få følger for de involverte, sier British Airways.
Flere flyverter i det britiske flyselskapet British Airways er i hardt vær etter at det ble kjent at de drakk seg fulle på en flyvning mellom London og Washington da de hadde fri. Hendelsen skjedde 26. januar i år.
Personellet skal ha oppført seg krenkende overfor de øvrige passasjerene og skal samtidig ha vært svært høylytte mens de gikk gjennom midtgangen i flyet. Et vitne til hendelsen sier til den engelske avisen The Sun at flere av de berusede flyvertene var så fulle at de ramlet over flere passasjerer.
Etter misnøye fra passasjerene skal flyvertene som var på jobb ha nektet sine kolleger å få mer alkohol under flyvningen. Det skal ha ført til høylytt diskusjon og bråk.
– De oppførte seg som bortskjemte drittunger og var svært uprofesjonelle, sier et vitne til avisen.
Det britiske flyselskapet legger seg flate og beklager hendelsen.
– Vi beklager overfor kundene og undersøker nå hendelsen som vil få følger for de involverte, sier British Airways i en uttalelse til The Sun.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.