lørdag 1. februar 2014

Norwegian i USA:


Over 5500 amerikanere vil have job i Norwegian

Norwegian fortsætter med at ekspandere internationalt og etablerer i disse dage to nye baser i New York og Fort Lauderdale. Over 5500 amerikanere kæmper om 300 stillinger som kabinepersonale på Norwegians langdistanceruter mellem USA og Europa og Asien. - Vi har fået et stort luksusproblem,” siger HR-direktør Gunnar Martinsen.
Norwegian startede rekrutteringen af amerikanske medarbejdere i oktober sidste år og responsen har været rigtig god med over 5500 ansøgere til i alt 300 stillinger i år. På nuværende tidspunkt er omkring 170 blevet tilbudt job i Fort Lauderdale og New York, mens de resterende 130 bliver rekrutteret til de to baser i disse dage. Flere har allerede haft sine første arbejdsdage i luften.
"[bilde]"
Ansatte ved basen på New York JFK (NLH)
- De nye medarbejdere, mange med erfaring fra selskaber som British Airways og United, ”elsker Norwegians strategi og koncept” og ser frem til at flyve 787 Dreamliner. Vi har også fået mange tilbagemeldinger på, at vores betingelser er højst konkurrencedygtige, og at vores oplæringsprogram i Norwegian holder en meget høj standard sammenlignet med deres tidligere erfaringer,” siger HR-direktør Gunnar Martinsen. Læs også: Norwegian åbner baser i USA med amerikansk kabinepersonale

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.