onsdag 14. januar 2015

F-35 - Kampflyprogrammet med oppdatering

Nytt år betyr nye kritiske rapporter om F-35 - vi har samlet 10 ting som kan være nyttig å vite om de to første av dem.
View this email in your browser

Nye rapporter på vei om F-35

10 ting som kan være nyttig å vite!


Den amerikanske kongressen har en viktig rolle i å følge opp store programmer som F-35, og har tatt initiativ til at flere interne organer i Pentagon skal rapportere til dem jevnlig om status og utvikling. Dette er viktig både for det flernasjonale programmet og for Norge, da det er en del av kvalitetssikringen av F-35. Det gjør oss sikrere på at vi får det vi betaler for!

Den første av disse rapportene kan komme allerede denne uka, og ettersom disse ofte skaper mye medieinteresse vil vi denne gang prøve å komme ut med noe mer informasjon i forkant. Som et første skritt har vi laget et innlegg på Kampflybloggen der vi har samlet 10 ting vi mener kan være nyttig å vite om disse rapportene. Vi har ikke noe ønske om å verken undergrave eller kritisere dem, men mener det er viktig å vite mer om rollen til disse organene, hva slags feil vil de faktisk vil avdekke, og hva de sier om F-35-programmet.

Journalister som ønsker bakgrunnssamtaler eller mer informasjon må gjerne ta kontakt, så skal vi selvsagt gjøre det vi kan for å hjelpe. 
 
Klikk her for å lese hele listen med 10 ting som kan være nyttig å vite om de ventede F-35-rapportene
Copyright © 2015 Kampflyprogrammet, Forsvarsdepartementet, All rights reserved.
Om du får denne eposten er du på mailinglista for Kampflyprogrammet, enten fordi du har fått informasjon fra oss tidligere eller har bedt om å få informasjon fra oss. Om du IKKE ønsker å få flere eposter fra oss kan du enkelt melde deg ut via linken nedenfor!

Our mailing address is:
Kampflyprogrammet, Forsvarsdepartementet
Glacisgata 1, Oslo, Norway
Oslo, Oslo 0150
Norway

Add us to your address book

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.