fredag 1. april 2016

Norwegian med pasientreiser - DN

Konsernsjef Bjørn Kjos i Norwegian. Foto: Aleksander Nordahl
Konsernsjef Bjørn Kjos i Norwegian. Foto: Aleksander Nordahl

Kontrakter

Norwegian får helse-kontrakt

Blir foretrukket flyselskap på pasientreiser i Norge.
Norwegian Air Shuttle har signert avtale med alle regionale helseforetak i Norge. Avtalen innebærer at Norwegian er førstevalg ved pasientreiser på 13 av de viktigste innenriksrutene i Norge.
Avtalen trer i kraft 1. april og gjelder for fire år. Helseforetakene flyr innenlands i Norge for om lag 350 millioner kroner årlig, opplyses det i Norwegian-meldingen torsdag.
Norwegian er førstevalg på følgende ruter: Oslo - Bergen, Oslo - Ålesund, Oslo - Molde, Oslo - Haugesund, Stavanger - Bergen, Bergen - Trondheim, Oslo - Kristiansand - Oslo - Alta, Oslo - Bodø, Trondheim - Tromsø, Oslo - Kirkenes, Oslo - Bardufoss og Oslo - Svalbard.
-Vi er veldig godt fornøyd med at Helseforetakene har valgt Norwegian for et betydelig antall pasient- og tjenestereiser, ikke minst på en viktig rute som Oslo - Bergen. Vi tar dette som et tegn på at de verdsetter et sikkert kvalitetsprodukt til en lav pris, sier salgsdirektør i Norwegian Lars Sande i en kommentar.
Eierdirektør i Helse Nord, Hilde Rolandsen, sier at gode betingelser har stor betydning.
-Lavest mulig reisekostnader og stor fleksibilitet er svært viktig både for våre pasientreiser og våre tjenestereiser, sier Rolandsen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.