mandag 20. mai 2019

UAM konferanse i Oslo - Airbus

Fire representanter fra Airbus kommer denne uken til Oslo for å delta på Urban Future Global Conference i Oslo. Der skal de snakke om hvordan de samarbeider med byer for å tilrettelegge for fremtidens urbane luftfart som flyvende biler, varetransport og lignende. Jeg håper du vil ta deg turen innom.

Hovedarenaen for konferansen er Clarion Hotel The Hub i Biskop Gunnerus gate 3, men det er også seminar på Stiftelsen Design og Arkitektur Norge i Hausmanns gate 16
De fire representantene fra Airbus er:

22. mai
  • Vincent Loubière
Direktør for byintegrering og infrastrukturutvikling i Airbus Urban Mobility, enheten som samarbeider med myndigheter om å designe intelligente og bærekraftige byer. Vincent deltar i foredraget «Collaboration can change everything» klokken  16.00 på The Hub (H1). Les mer om Vincent her.
  • Derek Cheng
Leder for Airbus Urban Air Mobility i Asia. Derek kan fortelle om hvordan store byer  som Shenzhen jobber mot å gjøre urban luftfart til virkelighet. Han holder foredrag klokken 11.00 på DOGA (D1). Les mer om Derek her.

23. Mai
  • Glenn Llewellyn
Daglig leder for elektrifisering i Airbus. Glenn deltar i foredraget «Leader of the pack: Norway makes the impossible happen»  om hvordan luftfarten kan bli elektrisk på DOGA (D1) i Hausmanns gate 16 klokken 14.00.  Les mer om Glenn her.
  • Vasilis Agouridas
Senior manager for strategisk innovasjon for Airbus Urban Air Mobility (UAM). For at urban luftfart skal bli virkelighet er det viktig at publikum aksepterer det. Vasilis er i dialog med Europeiske byer som planlegger å lansere prøveprosjekter for dette. Han holder foredrag kl. 9.00 på The Hub. Les mer om Vasilis her.

Urban Future er en global konferanse med journalister som reiser fra hele verden for å delta. Dersom du ønsker å booke intervjuer med noen av representantene fra Airbus, vennligst ta kontakt med meg snarest.

Med vennlig hilsen
Marius Wærhaug Madsen
Pressekontakt for Airbus
M: 977 23 199


EKSTRA

CITYAIRBUS OG ELEKTROFLY

Airbus-sjef: Helelektrisk lufttransport mye nærmere enn folk tror 

Flyprodusenten vil at luftrommet skal komplettere bakketransport i byer.
·         https://img.gfx.no/1668/1668013/Valmont.40x40c.jpg ODD RICHARD VALMOT 
·         ELEKTRISK
·         28. MAI 2019 - 05:15 ENDRET 

Teknologisjef for elektrifisering i Airbus, Glenn Llewellyn, mener elektrisk luftfart har en stor fremtid som vil begynne med små farkoster, og øke i størrelse til fly med 100 passasjerer som kan fly moderat lange ruter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.