torsdag 14. januar 2021

Norwegian reduserer også i Norge - Jan-Petter Helgesen

 Norwegian reduserer rutenettet også i Norge.

Foto: NAS

Av Jan-Petter Helgesen

Sola

Lavprisselskapet Norwegian stoppet ubemerket før jul i fjor,  selskapets faste flyginger mellom Stavanger og Bergen. Norwegian har operert strekningen med flere daglige turer i nærmere 15 år da det plutselig ble stans i trafikken.

Flygingene ble operert i konkurranse med SAS som fortsetter turene i et begrenset antall i forhold til et for et år siden da antallet avganger var oppe i 15 per dag.  Nå er flere av SAS-flygingene lagt opp med fortsettelse til og fra Trondheim.

Etter at Norwegian trakk seg ut fra Bergen-ruten har Widerøe økt sine turer på strekningen mellom de to vestlandsbyene. Setetilbudet er imidlertid blitt atskillig redusert  etter at Norwegian sluttet å fly mellom Sola og Flesland.

Norwegian opererer i dag bare en rute regelmessig på Stavanger lufthavn, Sola. Det er mellom Sola og Gardermoen med flere Boeing 737-800- avganger daglig . Selskapets flyginger fra Stavanger til London Gatwick, Alicante og Malaga samt København er alle blitt stanset etter at Corona-viruset dukket opp i mars i fjor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.