onsdag 19. april 2023

Russisk "lovlig" spionasje i norske farvann


Lovlig fordi våre politiske myndigheter tillater det. Det er vanskelig å akseptere disse overgrepene mot Norge uten at noen løfter en finger. Sjekk det som fremkom her på bloggen for nær et års tid siden: https://tinyurl.com/3wt8d7w5 Norge har ikke fulgt opp sanksjonene mot Russland i det flere havner er åpne for spionfartøyer.  Spesielt i Kirkenes hvor det i skrivende stund ligger 5 russere som ser ut som fiskefartøy. For å unngå å lure på om det kan være spioner blant dem, må de forbys tilgang til norske farvann. Ja, det blir konsekvenser, men vi kan ikke fortsette å late som ingen ting.

Undertegnede fløy i "Kald Krig 1" bl.a. som fartøysjef på P-3B Orion. Det var stor aktivitet av sovjetiske etterretningsfartøyer, bl.a. forkledd som fiskefartøy. Her en Lentra klasse AGI ved norskekysten.......


... og en til havs:

Bra med antenner på denne.  Bilder: Per Gram

Fartøyene kom i mange forkledninger, noen mer åpenbare spioner som denne nær norskekysten:

Dette var i 1971.


Putin har erklært Norge som fiende. Nå er det på tide at Huitfeldt og andre skjønner at det ikke er greit at Norge ikke ser på Russland som fiende. Vi har gitt dem kart over alle rørledninger. Vi har gitt dem adgang til kart over hele elsystemet i Norge inkludert trafostasjoner med nøyaktig posisjon. Det har vært lett å være russisk spion i Norge. Dette må avsluttes NÅ!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.