torsdag 18. november 2021

Dronekonferanse i Sola


Den første internasjonale dronekonferansen ble avholdt av Flyoperativt Forum (FoF) på  Gardermoen i 2007. Den ble fulgt opp med en større konferanse året etter, og UAS Norway ble etablert, bl.a. med det formål å ta over konferansen for kommende år. Det materialiserte seg ikke så vidt jeg vet. Det hører med til historien at den først konferansen ble  igangsatt på inspirasjon fra Forsvarssjef Sverre Diesen som i sin Forsvarsstudie av 2007, skrev at Norge ikke skulle befatte seg med droner. Vi i FoF mente at utviklingen da hadde kommet så langt at vi måtte følge med i timen og få utstyr utover små håndholdte som ble kjøpt inn forsøksmessig, av Hæren. Nå har utviklingen av droner i mitt distrikt blitt nær sagt voldsom, så det er naturlig at den 3. internasjonale dronekonferanse blir lagt hit. (Red.)




Avinor og UAS Norway inviterer til Norges største dronekonferanse 24.-25. november 2021

Norges største dronekonferanse holdes i år på Sola Kulturhus utenfor Stavanger. Avinor og UAS Norway arrangerer konferansen sammen. Her møtes dronebransjen, næringsliv, myndigheter, politikere og andre aktører.

Konferansen vil gi et godt innblikk i dronebransjen i dag, samt mulighetene som ligger i fremtidens ubemannede luftfart. Vi håper dette kan være av interesse og at vi sammen kan bidra til å muliggjøre denne delen av luftfarten.

Info/påmelding


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.