lørdag 7. desember 2013

Avinor - Ny direktør for OSL søkes

Administrerende direktør

Oslo Lufthavn
Vi søker administrerende direktør til å lede Oslo Lufthavn inn i en ny fase. Oslo Lufthavn bygger ut og kapasiteten skal utvides til 28 millioner reisende per år. Utvidelsen er et av Norges største utbyggingsprosjekter og skal ferdigstilles i 2017 innenfor en investeringsramme på 14 milliarder kroner.

Som administrerende direktør vil din hovedoppgave være å sikre en fortsatt sikker og stabil drift og utvikle lufthavnens sentrale rolle. Samtidig skal utbyggingen skje i henhold til plan. Vi ser etter en leder som har et bredt perspektiv og som forstår kompleksiteten i balansegangen mellom sikkerhet, effektiv drift, kommersialisering og sterke miljøkrav.

For å lykkes i rollen vil ledererfaring fra operativ virksomhet være sterkt ønskelig, og det vil være en klar fordel med solid toppledererfaring med driftsansvar. I tillegg må du ha stor arbeidskapasitet og evnen til å håndtere mange komplekse problemstillinger parallelt. Du har høyere utdanning, og bør ha erfaring fra logistikk og forståelse for forretningsvirksomhet og samfunnsoppgaver.

Du ivaretar og identifiserer deg med verdiene i Avinor som er åpen, ansvarlig, handlekraftig og kundeorientert. Høy etisk standard og opptreden som skaper tillit er grunnleggende for Avinors virksomhet og videre utvikling.

Vi tilbyr en sentral rolle i en operativ virksomhet, med øverste ansvar for lufthavnens ca. 600 ansatte og en koordinerende funksjon for de øvrige 13 000 ansatte fordelt over 100 selskaper på Oslo lufthavn. Du vil inneha en sentral rolle i Avinors konsernledelse. Oslo Lufthavn har et godt arbeidsmiljø hvor medarbeiderne har stor stolthet til jobben som gjøres. Lufthavnen er helt avgjørende i utviklingen av norsk luftfart, og har vunnet flere utmerkelser for punktlighet og effektiv drift, og du vil få muligheten til å utvikle virksomheten videre.

Søk på stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest, og senest innen 23. desember 2013. Søknader vil bli behandlet fortløpende. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Avinor er underlagt offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. Dersom ønsket om reservasjon ikke tas til følge, vil søkeren bli varslet og informert om det jfr. offentleglova § 25.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.