tirsdag 14. juni 2016

Luftambulansetjenesten - Utsatt avgjørelse

Undertegnede blir neppe hør nå heller, men jeg mener å ha gode grunner for at helikopteret som velges må ha redningsheis og heisoperatør for å kunne supplere redningshelikoptrene på en mer effektiv måte enn i dag. (Red.)
 
 

Utsatt kunngjøring av tildeling - Ambulansehelikoptertjenester 2018

Publisert 14. juni 2016 av Knut Haarvik

Ang. utsettelse av kunngjøring av tildeling - konkurranse om anskaffelse av Ambulansehelikopter 2018
 
Følgende melding er nylig sendt de aktuelle tilbyderne i konkurransen:
«Vi beklager at det har oppstått forhold som har medført en utsettelse av forventet tidspunkt for kunngjøring av tildeling i den pågående konkurransen om ambulansehelikoptertjenester. Saken var meldt inn til behandling på AD-møtet i går 13. juni 2016.
 
Tildeling av kontrakt på ambulansehelikoptertjenester er utsatt da kontraktens størrelse gjør det nødvendig for de administrerende direktørene i de regionale helseforetakene å skaffe seg nødvendige fullmakter fra sine respektive styrer.
 
Dette medfører at prosessen forsinkes noe i tid. Slik saken står nå ligger det an til at ny behandling av saken vil kunne skje i løpet av ca. 14 dager. Vi vil gi tilbyderne informasjon om dato så snart dette er avklart.
 
Det informeres herved også om at flere deltilbud fra en tilbyder i konkurransen er avvist. Årsaken er mangelfull oppfyllelse av obligatoriske krav i kravspesifikasjonen. Aktuell tilbyder er orientert om forholdet.
 
Vi har stor respekt for at det er frustrasjon og utålmodighet blant personellet i tjenesten. Vi har med dette gitt all den informasjon som er mulig å gi på nåværende tidspunkt, og har alt fokus på å få til en endelig avgjørelse i konkurransen så snart som mulig».
 
Vi velger å sende denne informasjonen også som nyhetsbrev, da saken har stor interesse for hele tjenesten.
 
Kontaktpersoner:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.