lørdag 20. juli 2019

Terrorfare i fly fra Kairo til UK - VG





BBC melder at passasjerer om bord på en BA-flygning fra Heathrow til Kairo har fått beskjed om at flygningen er innstilt, og at det ikke vil bli noen alternativ flygning på en uke. Foto: BBC

Britiske myndigheter frykter terror mot fly fra Egypt

Britiske myndigheter frykter at fly fra Egypt til Storbritannia kan rammes av terror. Flyselskapet British Airways (BA) har stanset alle flygninger til Kairo.



  • Britiske myndigheter har endret sitt reiseråd for Egypt og sier at det økt fare for terror rettet mot flytrafikken.

– Styrkede sikkerhetstiltak er på plass for fly som skal fra Egypt til Storbritannia, heter det på det britiske utenriksdepartementets nettsider.
Passasjerer om bord på en BA-flygning fra Heathrow til Kairo har fått beskjed om at flygningen er innstilt, og at det ikke vil bli noen alternativ flygning på en uke, melder BBC.



Ifølge kanalen opererer imidlertid alle andre flyselskaper som normalt fra flyplassen i Egypts hovedstad.
– Vi vurderer konstant sikkerhetstiltakene ved alle våre flyplasser rundt om i verden og har stanset flygningene til Kairo i sju dager som en forholdsregel for å kunne vurdere situasjonen videre, heter det i en uttalelse fra flyselskapet.
– Sikkerheten for våre kunder og mannskap er alltid første prioritet, og vi vil aldri operere hvis det ikke er trygt å gjøre det, står det videre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.