tirsdag 30. juli 2019

Norwegian med ansiktsgjenkjenning - Check-In

Norwegian har fået biometrisk boarding i Los Angeles International Airport. Foto: Vision-Box

Norwegian tilbyder biometrisk boarding på USA-rute

Rejsende med Norwegian fra Los Angeles til København kan nu få adgang til flyet i USA ved hjælp af biometrisk ansigtsgenkendelse ved gaten.
Norwegian er det første lavprisflyselskab, der opererer på langdistanceruter, til at kunne tilbyde boarding ved hjælp af biometrisk ansigtsgenkendelse.
Teknologien er blevet introduceret på alle Norwegians afgange fra Los Angeles International Airport (LAX) i den amerikanske delstat Californien. Norwegian har fået teknologien på plads i samarbejde med Vision-Box.
Den første Norwegian-afgang fra Los Angeles, hvor biometrisk ansigtsgenkendelse blev anvendt, var en flyvning til Barcelona. Fremover vil passagerer på Norwegians afgang til Københavns Lufthavn således kunne boarde Boeing 787 Dreamlineren uden at skulle have boardingkortet ved hånden. Et enkelt blik på et kamera åbner eGate, og man vil kunne gå ud til flyet.
”Norwegian trives med innovation og bæredygtighed. Vi er blevet udnævnt til det mest brændstofeffektive flyselskab to gange af International Council on Clean Transportation, og bæredygtighed og reduktion af vores kulstofudledning betyder noget os,” siger Bjørn Erik Barman-Jenssen, direktør for supporttjenester hos Norwegian.
”At få papirløs boarding med biometrisk teknologi er det rigtige skridt for vores miljø og vil skabe en problemfri passageroplevelse, som også vil tiltrække mere miljøbevidste forbrugere til vores flyselskab.”
Succesfuld biometrisk boarding
Norwegian er det 10. flyselskab i Los Angeles International Airport, der lancerer biometrisk boarding. Tidligere har også Air France, British Airways, Cathay Pacific, Finnair, KLM, Korean Air, Lufthansa, Qantas og Singapore Airlines gjort det samme.
”Vi er meget glade for, at Norwegian og dets passagerer drager fordel af Vision-Box’ biometriske boardingplatform i LAX, hvor de kan nyde en hurtigere og mere sikker rejseoplevelse. Dette er endnu en milepæl, der vidner om, hvordan biometri får trækkraft til at blive det nye normale,” siger Miguel Leitmann, administrerende direktør og grundlægger af Vision-Box.
Indtil videre har over 500.000 passagerer boardet fly i Los Angeles International Airport ved hjælp af ansigtsgenkendelses-teknologien.
Los Angeles World Airports (LAWA), der ejer og driver Los Angeles International Airport og Van Nuys Airport (VNY) ved Los Angeles, er i gang med et transformationsprogram med at udvikle og få avancerede teknologier. LAX blev for nyligt tildelt prisen som den mest innovative storlufthavn af American Association of Airport Executives (AAAE).
Siden 2017 har den biometriske boarding været tilgængelig på baggrund af et amerikansk testprogram med partnerne Vision-Box, Los Angeles World Airports og U.S. Customs and Border Protection (CBP).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.