fredag 9. april 2021

Flyr starter snart billettsalget - Finansavisen

 

Flyfersking slipper straks de første billettene

Flyr skal begynne å selge billetter om halvannen måned og det første flyet skal være i luften i slutten av juni.

 


SALG: Flyr skal snart begynne å selge billetter.

Jens Finborud

08:14 - 9. april | Oppdatert 08:20I slutten av mars meldte det nyoppstartede flyselskapet Flyr at det etter planen får levert sitt første Boeing 737-fly levert til Oslo Lufthavn tidlig mai. Fredag melder selskapet i en børsmelding at det begynner å selge billetter i slutten av mai. 

Rundt en måned senere tar det aller første flyet av til Tromsø fra Oslo lufthavn, nærmere bestemt 30. juni. Oppstartsdatoen er tilpasset regjeringens plan for gjenåpningen av Norge.

«Regjeringens gjenåpningsplan gir oss forutsigbarheten vi trenger for å starte billettsalg. For å unngå en situasjon med betydelige endringer i ruteprogrammet og påfølgende ombestillinger, som vil påvirke kundene negativt, er oppstarten vår tilpasset gjenåpningsplanen», uttaler Flyrs adm. direktør Tonje Wikstrøm i børsmeldingen. 

Etter at Flyrs første Boeing 737-800 blir levert i mai venter selskapet ytterligere flyleveranser i juni, og flåten skal utvides gjennom høsten. Piloter og kabinansatte er også i ferd med å starte opplæring og servicekurs. Selskapet har nå 45 ansatte og vil ha rundt 350 ansatte innen utgangen av året, ifølge meldingen. 

Den langsiktige planen er en flåte på 28-30 fly og selskapet skal betjene ruter til en rekke norske byer, samt flere destinasjoner i Europa, inkludert Malaga, Alicante og Nice.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.