tirsdag 1. april 2014

Malaysian - 1. august - En uke til pingeren slutter å sende

Kan du forklare meg dette?

Hvorfor bombarderes ikke området med sonarbøyer som kan lytte på 37,5KHz? De tar enda tre dager før fartøy med lytteutstyr er på plass. Hva med undervannsbåter som kan plukke opp alle slags lyder? Havbunnen er mye jevnere enn i tilfellet AF447, så det er fremdeles håp om at en kan få inn lyd, men håpet svinner, det er sikkert.
 
Vedr. de siste ordene så har det for meg vært litt rart at det var styrmannen som sa disse. Nå er det altså ikke sikkert hvem det var, men jeg satser på kapteinen.

Ny versjon av siste ord fra savnet fly

Malaysiske myndigheter korrigerer ordlyden på den siste meldingen fra det forsvunne malaysiske passasjerflyet.
De siste ordene fra en av flygerne meldes nå å ha vært: «God natt, Malaysian tre sju null», ikke det litt mer uformelle «All right, god natt», som tidligere meldt.
Justeringen av de siste ordene som ble fanget opp fra Malaysia Airlines' flight MH370, vil trolig forsterke kritikken av malaysiske myndigheters håndtering av forsvinningen, siden den gir inntrykk av kaos og manglende kontroll.
Les også: Gjenopptar søket etter savnet fly
Det er først og fremst fra de pårørende til de over 150 kinesiske passasjerene på flyet at kritikken har haglet mot Malaysia for inkompetanse og til og med for å ha holdt tilbake opplysninger om hva som egentlig skjedde.
Det er fortsatt ikke klart om det var flyets kaptein eller annenflygeren som ytret de siste ordene som malaysiske luftfartsmyndigheter fikk på radio før flyet skulle forlate malaysisk luftrom og gå over i vietnamesisk luftrom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.