søndag 4. desember 2022

Krigsfilmen "Devotion" er åpenbart verdt å se - NRK


Den 28. november hadde jeg et innlegg om filmen "Devotion" og et intervju med Medal of Honor mottaker Tom Hudner. Filmen har gått i Norge et par dager og får stort sett god mottakelse. (Red.)

KRIGSKAMERATER: «Devotion» skildrer vennskapet mellom pilotene Jesse Brown (Jonathan Majors) og Tom Hudner (Glen Powell). Foto: STX / SF Studios

 Sjekk "Devotion" trailer her: https://tinyurl.com/mry942j4

Devotion

Luftig krigsdrama om ukjente helter.

Publisett 1.12. kl 14.00

PÅ KINO 2. DESEMBER 2022: Korea-krigen på starten av 1950-tallet omtales som en av USAs «glemte kriger», men rommer flere dramatiske historier som fortjener å bli trukket frem i lyset.

Denne filmen er inspirert av en av dem, nemlig vennskapet mellom pilotene Jesse Brown og Tom Hudner, og hva de gjennomgikk i krigens første fase.

Regissør J.D. Dillard har laget en solid krigsfilm der de mellommenneskelige relasjonene får ta like stor plass som den spektakulære flygingen.

Kanskje fortelles historien med litt i overkant nostalgiske og sukkersøte virkemidler, men det kan ikke nektes for at «Devotion» er svært pent filmet, og at de dramatiske fly-scenene er både spennende og slagkraftige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.