Ingen tomhylser ble funnet etter evakueringen som transportetaten Port Authority of New York (PANYNJ) and New Jersey opplyser ble foretatt som følge av overflod av forsiktighet.
– På nåværende tidspunkt har ingen våpen, tomhylser eller andre bevis på avfyrte skudd blitt funnet, sier talsmann Joe Pentangelo, ifølge AP.
Det er heller ingen som er meldt skadet etter hendelsen.

– Begynte å hyle og skrike

Men det var ikke mangel på drama på den travle flyplassen da meldingene om skudd og evakuering spredte seg rundt blant de reisende.
– Folk begynte å hyle og springe og de ramlet over hverandre. Det var fullt hysteri, forteller Kai Myrenget fra Malvik kommune i Sør-Trøndelag.
Han står fortsatt ute ved rullebanen, mellom et fly fra Norwegian og et Suadia-fly, mens han snakker med NRK.
Der hvor han sammen med flere andre blitt ført ut av politiet under evakueringen. De har stått der i over en time og fått lite informasjon om hva som skjer. Rundt dem er det fullt av politi og brannmannskap.
– Folk som står med oss sier fremdeles at «det har vært en skyting, det har vært en skyting», forteller han.

– Let go!

Myrenget var sammen med sin kjæreste på vei hjem til Norge etter ferie i USA da panikken brøt ut.
Han forteller at de også begynte å springe ut, og at en koreansk dame kort tid etter sprang inn i ham. Posene deres ble viklet inn i hvernadre slik at de ikke kom seg løs.
– Da begynte hun å rope «Let go motherfu***r, let go!». Det var helt sykt, sier han.
Oversatt til norsk ropte kvinnen «slipp din drittsekk, slipp!» til den perplekse nordmannen.
Meldingen om skuddene kom fra terminal 8 på flyplassen litt etter klokken 03.00 norsk tid i natt. Flere avganger har blitt forsinket som følge av evakueringen.


On a plane at  and a bunch of people just ran out on the tarmac.