søndag 5. mars 2017

Ryanairsjefen styrtrik - ABC Nyheter

Michael O’Leary, direktør i billigselskapet Ryanair, er for første gang på topplista over rikinger i Irland. Han er en av 15 Euro-milliardærer i landet.

Michael O'Leary, sjef i flyselskapet Ryanair, har for første gang havnet på listen over irske milliardærer (i Euro). Foto: Stephanie Lecocq / EPA
Michael O'Leary, sjef i flyselskapet Ryanair, har for første gang havnet på listen over irske milliardærer (i Euro). Foto: Stephanie Lecocq / EPAI dag ble listen over de rikeste irer lagt frem, og Irish Times er blant de som fremhever at Michael O’Leary, direktør i billigselskapet Ryanair, for første gang kan kalle seg milliardær - i Euro.
I hele landet skal det være 15 personer som kommer i denne eksklusive kategorien. For å få norske kroner skal man altså gange beløpet i Euro med nesten 9 kroner.
Les også:  Forlik mellom Ryanair og oppsagte Alessandra Cocca
Med på en litt utvidet liste over Irlands 250 rikeste finnes også golfspilleren Rory McIlroy, One Direction-sangeren Niall Horan og skuespilleren Liam Neeson.
De som havner på riksmannslisten har formuer verdt til sammen 77 milliarder Euro (687 milliarder norske kroner).
Musikerne i U2 presenteres samlet, og bandet har en formue på til sammen 645 millioner Euro (5,7 millarder kroner), fremgår det av listen som Irish Times offentliggjør utdrag av søndag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.