mandag 26. mars 2018

Torp åpnet ny direkterute til Hamburg i dag - Pressemelding



Direkte fra Hamburg til Vestfold

Torp Sandefjord Lufthavn og Visit Vestfold tar felles markedsgrep når Ryanair åpner ny direkterute fra Hamburg til Torp.
Mandag 26. mars kl. 16.30 ble de første tyske gjester ønsket velkommen med den første flyvningen.  

Ruten fra Hamburg hver fredag og mandag åpner nye markedsmuligheter. Endelig er nord-Tyskland på rutekartet, med ideelle flytider for en aktiv lang week-end i Vestfold. Tyskland er blant Norges største utenlandsmarkeder, og nå får vi direkte tilgang.

Vi jobber tradisjonelt med å få nordmenn til å benytte flyplassen til sine reiser, men denne gang ser vi store muligheter i å være med å generere trafikk også fra Hamburg regionen, og er glade for å kunne jobbe sammen med Visit Vestfold for å få dette til, sier Tine Mathisen, markedssjef på Torp. For oss er det veldig bra at vi nå har et etablert destinasjonsselskap som også samarbeider inn mot Visit Norway slik at vi sammen kan gjøre aktiviteter og kampanjer på noen av de mest interessante utenriksmarkedene. 

Visit Vestfold har allerede en tysk landingsside på sin nettside VisitVestfold.com, som skal brukes i en digital kampanje i regionen rundt Hamburg. Vi har opprettet dialog med Innovasjon Norge i Hamburg som sitter med førstehånds markedskunnskap, og vi er i samtaler med Ryanair. Etableringen av Visit Vestfold og lokaliseringen på Torp gir nye markedsmessige muligheter som vi skal gripe. Vestfold er fortsatt hemmelig for altfor mange. Det jobber vi iherdig for å gjøre noe med. At vi har tilbudene på plass for en minnerike og aktiv lang week-end er vi ikke i tvil om, men det må gjøres kjent. Samarbeid med flyplassen er avgjørende for å få det til, sir Ellen Larsen, daglig leder i Visit Vestfold

Før kampanjer settes i gang, tok vi imot de første gjestene. Vi ønsket å markere åpningen, ønske spesielt velkommen, og selvsagt oppmuntre til deling på sosiale medier. Egen selfievegg er på plass for anledningen. De som kom med den første flighten fikk oppleve at i Vestfold får de en varm velkomst!

Bilder fra Torp Sandefjord lufthavn viser noen av passasjerene med den første flighten:  
To jenter fra Bremen og Køln som kom til Norge for første gang (6579)  
og Yibo, fra Beijing som skulle reise rundt i Norge i en uke. (6576)



Med vennlig hilsen
TORP Sandefjord lufthavn

Tine Kleive-Mathisen
Markeds- og kommunikasjonssjef
Marketing- and communication Manager
Telefon: + 47 33 42 70 00
Direkte:  + 47 33 42 70 07
Mobil:      +47 99 57 98 48
www.torp.no


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.