mandag 28. november 2022

Seattle - Hotel Edgewater

Grunnen til dette innlegget var forsiden av siste nr av AW&ST. Hotel Edgewater kan sees nederst i høyre bildekant, en gulaktig bygning med en rød mursteinsbygning midt i mot.

Første gang jeg bodde der var sammen med en norsk delegasjon som skulle til Vancouver. Det gjalder IFALPA Annual Conference i 1987. Vi koste oss på hotellet et snaut døgn før vi tok en Westamarantype båt, norskbygget hos Fjellstrand Aluminium, opp til hovedstaden i B.C., Victoria på Vancouver Island og videre til Vancouver.

I 2011 var jeg og min kone Åshild, tilbake sammen med Eirik Walle. Vi var invitert av Boeing for å se på byggingen av B787 på Everett nord av Seattle. Deretter ned til Renton sør for byen hvor vi fikk se på klargjøring av den første P-8A solgt utenlands, nemlig til India. Så 7 km. nordvest igjen til Boeing Field og The Red Barn, Boeings orginale fabrikk og tilstøtende flymuseum. Great stuff! Det var også Hotel Edgewater. Seattle er en flott by, og det var en gang utgangspunktet for The Gold Rush. 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.