mandag 12. august 2013

Avinor - Kjenner seg ikke igjen

Kontrollflysak i retten

I forbindelse med Avinor sin anbudsrunde for ny rammeavtale på kontrollflytjenester, har Sundt Air AS tatt ut søksmål mot Avinor etter at tildelingen gikk til LFV Aviation Consulting AB.
Sundt Air hevder at Avinor har brutt regelverket og at LFV ikke var kvalifisert, og ønsker at retten skal kreve at Avinor ikke kan inngå avtalen med LFV før saken har vært behandlet i Klagenemda for offentlige Anskaffelser (KOFA). 
  
- Avinor avviser alle punktene i Sundt Air sin begjæring, og har sammen med våre advokater vært i retten hos Oslo byfogdembete denne uken, sier Avinors representant i saken, Sjef FNT i Flysikringsdivisjonen, Ole Petter Storstad.  
  
Berører ikke de reisende Uansett utfallet av dommen, vil Avinor gjøre de nødvendige tiltakene for å ha kontrollflytjeneste tilgjengelig.  Dette vil kunne medføre ekstra kostnader for Avinor, men vil ikke berøre de som skal ut å reise.  
  
Ingen konklusjoner Avinor har ikke tatt noen beslutninger om hvordan vi skal forholde oss videre. Det gjøres først når dom i saken foreligger i neste uke. Skulle anbudsrunden bli klaget inn for KOFA, vil Avinor gjøre videre vurderinger når KOFAs uttalelse foreligger. 
  
- Saken har fått noe omtale i Dagens Næringsliv. Vi kjenner oss ikke nødvendigvis igjen i deres gjengivelse, men ønsker ikke å gå inn i noen debatt så lenge dette er en pågående sak, sier Storstad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.