søndag 19. mai 2019

Brutal passasjer i Russland - ABC Nyheter


Flyvert påført beinbrudd av full passasjer
Hendelsen skjedde om bord på et russisk Aeroflot-fly. Illustrasjonsfoto.

En beruset mann på et Aeroflot-fly fikk beskjed om å stumpe røyken. Det likte han dårlig, og gikk til angrep på besetningen. Nå er han bannlyst av selskapet.

Jørn H. Skjærpe - Dagsavisen
19. mai 2019 21:41  Oppdatert 19. mai 2019 21:41
14. mai var en 36 år gammel mann på vei fra Novosibirsk til Moskva. Han gikk om bord på et Aeroflot-fly, før han plutselig fant ut at han ville ta seg en røyk. Det skulle føre til et voldelig utfall, skriver Fox News og Daily Mirror.

– Passasjeren dyttet en ung flyvertinne inn i cockpiten, før han så slo til kapteinen og styrmannen. Men besetningen klarte til slutt å overmanne 36-åringen, heter det i en uttalelse fra russisk politi, ifølge Fox News.
Passasjeren ble til slutt ført ut av flyet og anholdt. Men han rakk å påføre skade – en mannlig flyvert pådro seg beinbrudd i basketaket.
Episoden sørget for at flyet, med 158 passasjerer om bord, ble forsinket i 20 minutter.
Bråkmakeren risikerer nå seks år i fengsel. Aeroflot lover å forfølge saken, og selskapet varsler store krav på vegne av både selskapet og besetningen. I tillegg har de altså valgt å bannlyse mannen, skriver Fox News.
– Heldigvis skjedde dette på flyplassen. Kan du forestille deg hva som kunne skjedd hvis han hadde angrepet dem i luften, sier et vitne til Daily Mirror.
Også TravelPulse og International Business Times har omtalt hendelsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.