lørdag 10. mai 2014

Norwegian - Mulig nedleggelse av Sola kabinbase

Det fremkommer ikke med tydelighet om dette gjelder en permanent nedleggelse, eller kun et grep i forbindelse med streiken.

Å legge ned kabinbasen på Sola kan bli neste steg fra Norwegian.
FOTO: Jon Ingemundsen

Norwegian utelukker ikke nedleggelse av Stavanger-base


- Kommer vi i en konflikt, må selskapet ta grep. Å legge ned baser kan bli resultatet.




Partene i Norwegian-meklingen har ikke kommet til enighet. Fredag ble det klart at alle de kabinansattes ID-billetter blir trukket tilbake med umiddelbar virkning, som annonsert i en utsendt sms før streiken. Dermed får de som jobber i selskapet ikke lenger fly til rabatterte priser.
Norwegian gjør alvor av truslene i forkant av streiken og avslutter de kabinansattes ordning med sterkt rabatterte flybilletter.
Norske kabinbaser, med unntak av Oslo lufthavn, kunne ifølge sms-meldingen også bli avviklet. Dermed kan neste steg fra flyselskapet bli å legge ned baser, blant annet i Stavanger.
- Konsekvensene om det skulle bli en konflikt har vært kjent i en ukes tid. Kommer vi i en konflikt, må selskapet ta grep. Å legge ned baser kan bli resultatet, sier Astrid Mannion, kommunikasjonsrådgiver i Norwegian, som hverken vil bekrefte eller avkrefte om Stavanger-basen på Sola vil bli rammet.
Tillitsvalgt for de ansatte ved Norwegians Stavanger-base, Eirin Mauland, ønsker ikke å kommentere mulig nedleggelse overfor Aftenbladet.
Aftenbladet har heller ikke lykkes i å få kontakt med leder i Norwegians kabinforening, Marit Lindén.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.