lørdag 7. mars 2015

Kjos med brev til den svenske statsministeren


Kjos oppfattes av meg som mindre begavet, men jeg har ikke milliarder av kroner å forvalte så jeg har vel gjort noe feil underveis. Vel, streikebryteri finner sted når andre kommer inn og gjør jobben din. Det har ikke Kjos forstått, men det har den svenske stsministeren. Her utdrag med hensvisning til innholdet i brevet:
I konflikten mellom pilotene i Norwegian og selskapet har arbeidstakerne beskyldt flyselskapet for å drive streikebryteri ved å leie inn fly og mannskap for å trafikkere deler av rutenettet.
Norwegian-sjefen avviser påstandene og viser til at samtlige fly i selskapet der flygerne er ansatt, står parkert.

Sånn er det altså; bare hans fly ikke flyr, men andre gjør jobben med sine fly, så er det ok. Stakkars de som jobber i hans mange selskaper.

Svenskene har forstått det - Fra Dagens Nyheter:

Norwegianchef bjuder in Löfven till resa

Stefan Löfven (S) kommenterade Norwegianstrejken under sin frågestund i riksdagen i torsdags. Nu svarar vd:n Björn Kjos med att bjuda in statsministern till en resa.
Under statministerns frågestund i riksdagen i torsdags kommenterades strejken hos Norwegian. Statsminister Stefan Löfven (S) svarade följande på en fråga om strejkbryteri:
– Statsministern tycker att det är fullständigt uselt att sätta in strejkbrytare. Du behöver inte tveka en sekund på det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.