onsdag 4. september 2013

Etihad med barnepass


De flyvende barnepasserne: Flyselskapet Etihad Airlines har lansert en ny tjeneste med utdannede barnepassere på flyreisen.

Flypassasjerer får egne barnepassere

Passasjerer som reiser med Etihad Airways får barnepiker av Mary Poppins kaliber til disposisjon for å roe irritable barn - og irriterte passasjerer.

Flyselskapet Etihad annonserte denne uken lanseringen av deres nye Flyvende Barnepasser-tjeneste. Flyselskapet som har base i De forente arabiske emirater får en egen «flybarnehage» som går ut på at det vil være trente flyvertinner/barnepassere til å passe på barna under flyreisen.
Flyene vil framover bli bemannet av flyvertinner/barnepassere som er trent av en barneomsorg og barnepasser-college i Norland England – som spyr ut eventyraktige barnepiker av Mary Poppins kaliber.

De flyvende barnepasserne vil være gjenkjennelige på flyet med sine oransje forklær. De vil være tilgjengelig på langdistanseruter for å underholde barn som kjeder seg med håndverk som hånddokker, origami, kunstaktiviteter, ansiktsmaling og spill. De vil også være til stede for å bidra til å sette overtrøtte barn til sengs og gi råd og støtte om hvordan å håndtere barn under lange flyreiser og hvordan de takler jetlag.
De flyvende barnepasserne vil være bevæpnet med lekeposer fylt med spill og klistremerker og vil være tilgjengelig for enslige mindreårige og små barn.
Men det er ikke slik at de flyvende barnepasserne vil ta hånd om vær enkelts barn under hele reisen. Dersom dette er noe passasjeren forventer vil de få streng beskjed: "... vi kan ikke ta barna av hendene helt, da vi må imøtekomme behovene til hver familie ombord ... "
Nyheten ble postet 1. september på Facebook. Lanseringen av De flyvende barnepasserne har fått en entusiastisk mottakelse som det er blitt likt mer enn 3540 ganger og delt 670 ganger fram til 3. september.
Lanseringen av flyselskapet Etihads barnepasser-tjeneste kom raskt etter at flyselskapene Singaporean airline Scoot og Air Asia X i Malaysia lanserte sine barnefrie flyturer.
Saken er oversatt og tilrettelagt av Christina Andersen, ABC Nyheter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.