tirsdag 3. september 2013

Norwegian - Gode nyheter for reisende - Fra ABC Nyheter

Norwegian åpner nye ruter til USA

Norwegian-sjef Bjørn Kjos presenterte tirsdag selskapets nye ruter til USA. Blant annet skal det fra neste år gå direktefly fra Oslo til Los Angeles.

Asia er det mest interessante markedet med muligheter for stor turiststrøm til Skandinavia, men USA anses som en lavt hengende frukt. Derfor blir nye USA-ruter neste satsing for Norwegian, sa Kjos på pressekonferansen i Stockholm tirsdag formiddag.
De tre skandinaviske hovedstedene får alle nye ruter til USA. Først ut er Stockholm 2. mars med direkterute til Los Angeles, og en måned senere blir det direkterute mellom København og Los Angeles.
Oslo lufthavn får direkterute til Los Angeles 1. juni neste år, men i motsetning til de to andre skandinaviske hovedstedene som får tre ukentlige avganger, blir det kun én ukentlig flygning mellom Norge og Los Angeles.


Norwegian oppretter også en ny rute mellom Oslo og Oakland, som ligger på motsatt side av San Francisco-bukta. Det blir tre ukentlige avganger mellom de to byene, med oppstart 28. mai. Stockholm får to ukentlige avganger til Oakland, med oppstart 3. mai.
I tillegg blir det 29. mai neste år opprettet ny rute mellom Oslo og Orlando, med to ukentlige avganger. Fra neste år får også København direkterute til New York. Norwegian har fra før ruter mellom New York og Oslo, og New York og Stockholm.
Som en del av satsingen blir det også opprettet nye baser i New York og Florida for de ansatte. Basene skal være operative fra januar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.