Flyet fra Nepal Airlines tok av fra byen Pokhara og forsvant 15 minutter senere, opplyser politiet. Flyet var på vei til byen Jumla da flykontrollen mistet kontakten med pilotene.
Det var tre piloter og 15 passasjerer om bord i flyet, blant dem ett barn.
– En av passasjerene på flyet er fra Danmark, mens resten er fra Nepal, sier talsmann Ram Hari Sharma i politiet.
Det er dårlig vær i området der flyet forsvant, ifølge AP. Et redningshelikopter forsøker å finne flyet, men kraftig snøfall og tåke gjør at det er dårlig sikt i området.
Flyet tok av fra feriebyen Pokhara søndag, der det gjorde en uventet stopp for å fylle drivstoff. Kontakten med flyet ble brutt et par minutter senere.
En talsmann for flymyndighetene, Dharmendra Pandey, sier innbyggerne i landsbyen har fortalt at flyet kræsjet i et avsidesliggende fjellområde.
Twin Otter-flyet var på vei mot byen Jumla, rundt 400 kilometer vest for hovedstaden Katmandu. Det har snødd i deler av fjellregionen fly skal ha styrtet i, og sikten skal ha blitt ytterligere forverret av tåke.
Et redningshelikopter har forsøkt å komme seg til området der kontakten med flyet ble brutt, men værforholdene har gjort det vanskelig, skriver AP.