fredag 11. april 2014

Norwegian - Nedgraderes

3756494_norwegian.2
NEDGRADERES: Meglerhuset Fondsfinans nedgraderer flyselskapet Norwegian, men er likevel positiv til selskapet på lang sikt.
Norwegian

Meglerhus nedgraderer Norwegian

Fondsfinans nedgraderer Norwegian Air Shuttle fra kjøp til nøytral og kutter kursmålet på aksjen fra 300 kroner til 275 kroner.

Det fremgår av en oppdatering fra meglerhuset torsdag.

Fondsfinans viser til at priskrigen i Norden påvirket selskapets yield mer enn det både meglerhuset og konsensus ventet på forhånd.

«Vi venter ikke at markedsbalansen i Norden vil bedre seg på kort sikt ettersom mer kapasitet legges til på nøkkelruter i regionen fra april», skriver meglerhuset.


Til tross for leggere sammenligningstall på årsbasis på grunn av påskeeffekten, som i fjor var i mars, ser Fondsfinans nye runder med konsensusnedjusteringer ut andre kvartal 2014.

På lang sikt forblir Fondsfinans imidlertid svært positiv til Norwegians utsikter, men det understrekes at den pågående priskrigen ikke øker verdien av veksthistorien til Norwegian.

Fondsfinans nedjusterer sitt eps-anslag på Norwegian for 2014 fra 17,3 kroner til 12,5 kroner. Eps-estimatet for 2015 kuttes med 2,5 kroner til 27,5 kroner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.