torsdag 3. desember 2015

Airlineratings.com kårer verdens beste flyselskap

·        
Check this video: http://tinyurl.com/j7843ry 
STILLER I SIKKRHETSVIDEO UTEN KLÆR. Se den noe uvanlige reklamefilmen fra Air New Zealand.
Air New Zealand er kåret til verdens beste flyselskap
Arkivbilde av B737-300
Og Norwegian er beste lavprisselskap i Europa.

Publisert
 01.des. 2015 08:43

Oppdatert
 01.des. 2015 15:44
Air New Zealand tar storeslem i kåringen hos det australske nettstedet Airlineratings.com.
Air NZ er kåret til årets flyselskap 2016, og kommer i tillegg til topps i kåringene for beste premiumklasse og beste økonomiklasse. Det er tredje året på rad at flyselskapet går seirende ut.
Best på driftssikkerhet og nyvinninger
De roses opp i skyene for sine nyvinninger i kabinene, driftssikkerhet og miljøledelse i bransjen. De har seter i økonomiklassen, kalt spaceseat, som ikke kan lenes for langt over passasjeren bak. En sofa, kalt spacecouch, er en tre seter med fotstøtter som løftes for å lage mer fleksibelt område for en barnefamilie.
 BEST I KLASSEN: Air New Zealand roses for å være foran og tenke nytt i flybransjen. De vant også for beste kabiner på premium og økonomiklasse. 
 AIR NEW ZEALAND
Morsomme sikkerhetsvideoer
Flyselskapet, som feirer 75 år i år, har fått mye oppmerksomhet for sine kule sikkerhetsvideoer i «Ringenes Herre»-stil, og i en småfrekk video da kabinansatte stilte i kroppsmalte uniformer.
Topp 10 flyselskap for 2016
1.   Air New Zealand
2.   Qantas
3.   Etihad
4.   Cathay Pacific
5.   Singapore Airlines
6.   Emirates
7.   EVA Air
8.   Virgin Atlantic/Virgin Australia
9.   All Nippon Airways
10.               Lufthansa
Beste lavprisselskap i Europa
Lavprisselskapene er det som øker aller mest, og hvor konkurransen om kunder i luften er heftig verden over. Nettstedet kårer det flyselskapet som best klarer balansen ved å være billig, men ha et godt produkt.
Norwegian kom seirende ut av lavprisflyselskapene i Europa, mens Virgin America vant i Nord- og Sør-Amerika, Scoot i Asia, og Kulula i Midtøsten og Afrika.
- Det er hyggelig å se at kombinasjonen splitter nye fly, et stort og godt rutenett, lave priser og hyggelig service, blir satt pris på. Dette ville aldri vært mulig uten alle de fantastiske medarbeiderne i Norwegian som hver dag gjør sitt ytterste for at passasjerene våre skal ha en god reise, sier kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.