tirsdag 14. juni 2016

Vesle Skaugum søker ny Forretningsfører

Foto: Luftforsvaret
Vesle Skaugum er feriested for Luftforsvarets veteraner og fast tjenestegjørende personell. Feriestedet og ligger på Golsfjellet ved Tisleifjorden. Feriestedet drives av en stiftelse med Luftforsvaret som største bidragsyter til den økonomiske driften.

Vesle Skaugum søker nå etter ny

Forretningsfører

(Deltidsstilling med fleksibel arbeidstid)

Forretningsfører for Vesle Skaugum fondet er daglig leder for driften av feriestedet. Han/hun er foresatt for de to ansatte som står for den daglige driften (Vertskapet). Videre er forretningsføreren ansvarlig for oppfølging av økonomi, herunder regnskap, organisering av vedlikehold/dugnad samt booking og reservasjoner fra gjestene. Han/hun fungerer også som sekretær under fondets styremøter.

Det er ønskelig med bakgrunn fra og kjennskap til Luftforsvaret, samt kjennskap til regnskap og lønn.

Stillingen som forretningsfører er ledig fra 1 apr 2017, med det er ønskelig med overlapping med avgående forretningsfører i perioden 1 okt 2016 – 1 apr 2017.

Fast lønn etter avtale. Arbeidssted er etter eget valg, men det må påregnes et antall reiser til Vesle Skaugum i løpet av året.

For ytterligere informasjon, ta kontakt med:


Søknadsfrist: 1 sep 2016. Søknaden sendes enten på e-post til en av adressene over, eller pr post til; Morten Henriksen, Luftkrigsskolen, Postboks 4133, Trondheim mil, 7450 Trondheim.

Vesle Skaugums hjemmeside; www.vesleskaugum.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.